torsdag 7 maj 2009

Shopping!!!

Idag var jag på läkarbesök för uppföljning efter operationen i december. Och hon kunde konstatera att allt såg jättebra ut. Skönt! Firade detta med att åka till Häst & Fritid efter jobbet och botanisera i hyllorna. Där finns det verkligen otroligt mycket att titta på - och bara att känna lukten av nytt läder är ju mysigt!





Men jag nöjde mig inte med att bara lukta! Annica hade ett erbjudade på schabrak från Mias - och de är de bästa schabrak jag vet! Har två marinblå Team Lillhästen-schabrak från Mias och dessa har jag verkligen använt hur mycket som helst och tvättat MASSOR av gånger. Ändå ser de i princip nya ut fortfarande! Sådan kvalitet gillar jag! Modellen passar så bra till min Childeric-sadel dessutom. Nu ville jag ha ett schabrak i lite roligare färg - hade funderat på rött men det fanns inte... Men så hittade jag det här härligt kornblå! Det kommer Feykir förståss vara jättesnygg i! ("Allt klär en skönhet!" skulle han förståss svara om ni frågade honom.)



Sedan kunde jag inte heller motstå ovanstående schabrak! Har aldrig förut sett ett mönstrat från Mias, men uppenbarligen finns de. Igår hade Kristin ett nytt schabrak som nästan var "Burberry-rutigt" - så SNYGGT!!! Jag blev lite avis - men kunde ju inte gärna gå och köpa ett precis likadant... Men så hittade jag det här istället!

Kände mig helt "wild and crazy" som tog ut svängarna på det här sättet - både kornblått och rutigt schabrak. Men för att visa att jag inte HELT lämnat svart/marinblått-träsket så kompletterade jag med en marinblå grimma. När jag hälsade på Feykir på Örnäs efter att hans inridning börjat så hade han en marinblå grimma på sig och jag tyckte att han var så fin i den. Sedan dess har jag alltid tänkt att jag skulle köpa något liknande. Och nu, bara fem år senare har jag REDAN kommit till skott!!! ;- )

Föresten tycker jag att både marinblått och svart är JÄTTESNYGGT - roligare än så är jag inte. Men en vacker dag ska jag nog hitta ett schabrak i rött också... med vit passpoal och marinblått kantband... Visst låter det snyggt?! (Isländska flaggans färger m a o - men med rött som "huvudfärg".)

Feykir har föresten vilodag idag. Efter shoppingen åkte jag till varmvattenbassängen och tränade. Som vanligt kändes det som att jag kunde ta dubbelt så långa kliv när jag "nystretchad" gick därifrån!

Inga kommentarer: