torsdag 28 maj 2009

Livet ÄR helt enkelt inte rättvist!

Aj, aj, aj.... så´n värk jag haft i natt. Övervägde nästan amputation från midjan och nedåt för det ilade så VÅLDSAMT... :-( Ute blåste det så att man nästan trodde att taket skulle lossna från huset - så jag gissar att var vädrets fel att jag hade så ont. Men några timmars sömn blev det i alla fall. När jag sedan vaknade var det inte lika ont längre, men jag kunde nästan inte böja fingrarna... Har ni försökt klä på er och fixa frukost utan att kunna böja fingrarna? Jag kan avslöja att det tar låång tid - man tappar t ex saker hela tiden... Men tillslut tog jag mig iväg till jobbet i alla fall.

Hade ändå planerat att Feykir skulle få vilodag idag - jag skulle fokusera på träning i varmvattenbassängen, bastu och stretching efter jobbet. Allt för att maximera hälsoläget inför helgen!

Har föresten kollat helgvädret varje dag hela veckan. Det är alltid spännande att anmäla sig till Vindurs tävling tycker jag, eftersom det inte finns någonstans varmt att gå in utan man måste vara ute oavsett hur kallt och regnigt det är. Och dåligt väder är ju så värkframkallande för mig... Men den här gången verkar det inte som att kyla blir något problem direkt - senaste prognosen säger 20 grader varmt på lördag och 27 grader på söndag!!! :-O Alltså kommer min hälsa att få "draghjälp" av vädret! Vi kommer definitivt att hålla oss varma Feykir och jag - han som fortfarande har endel vinterpäls kvar och jag som rider i svart kavaj...!!!

Däremot ska det bara vara ca 10 grader i morgon när vi åker ner till Skellefteå - så man får ändå packa kläder för lite olika klimat. Jag har föresten en packlista som jag går efter när jag packar till tävling och kurs - det är SÅ mycket enklare tycker jag! Fast med prognosen för helgvädret i åtanke blev jag lite full i skratt när jag nu tog fram den där listan... alldeles uppenbart har jag uppdaterat den efter en riktigt regnig och kall tävling, för det var mycket långkalsonger, varma tröjor, o s v - vilket knappast kommer att behövas i helgen!






Det ska i alla fall bli JÄTTEKUL att åka till Skellefteå - umgås med trevliga hästkompisar en hel helg, bo på vårt "tävlingshotell" med ångbastu... och DESSUTOM rida den här jättefina hästen!!! Till alla er som nu blir fruktansvärt avundsjuka (ffa på den fina hästen) vill jag bara säga: Nej, livet ÄR faktiskt inte rättvist - så det är lika bra att ni vänjer er! ;-)
Nu dags att packa!

Inga kommentarer: