tisdag 26 maj 2009

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Eftersom det är tisdag - och jag därmed börjar sent för att jobba till 18.15 - var förståss planen att som vanligt åka till stallet och rida på morgonen. MEN kroppen hade planerat annorlunda och höll mig vaken i natt med en hel del värk... Så när klockan ringde kl 07 stängde jag snabbt av den och somnade om - i tre timmar till! Uppenbarligen PRECIS vad jag behövde! Och sedan fanns ju inte tid att åka till stallet förståss, så Feykir får en extra vilodag helt enkelt... Vi har haft väldigt ostadigt väder de senaste dagarna, med stora svarta moln vid horisonten och någon rejäl regnskur/dag så jag misstänker ganska kraftiga lågtryck, vilket brukar framkalla värk.

Liiite stressad blir jag ju av en oplanerad vilodag så här inför helgens tävling... Om man delar in vår "tävlingssäsong i två delar (maj-juli resp augusti-september) så blir Vindurtävlingen faktiskt HELA "första tävlingssäsongen" eftersom Midurtävlingen ställdes in. Så det vore ju trevligt om det gick hyfsat i alla fall när man nu ska leva på de resultaten ända till i slutet av augusti!

Men, men... kroppen gör ju ändå som den vill. Och MYCKET viktigare måste ju ändå vara att jag kunnat rida så mycket mer än vanligt ända sedan i februari! Samt att jag fått möjlighet att jobba Feykir mycket bättre sedan jag började rida på halvstången. Om någon frågar hur effektiv LCHF-kost egentligen är skulle jag kunna svara att den ökat mina riddagar med 25 % - och det är ju faktiskt inte lite!!!

Fast det viktigaste är ju ändå att det är KUL att rida och tävla. Och just nu är det så JÄTTEKUL när jag äntligen känner att jag kan kommunicera så mycket bättre med Feykir! Jag har fått både broms- och styrsystem som fungerar och då blir det ju SÅ mycket roligare!!! Oj, så ridsugen jag blir nu när jag tänkter på det... Men det är snart hög tid att åka till jobbet så jag får bita ihop och vara utan ridning ända till lektionen i morgon kväll...

Inga kommentarer: