måndag 4 maj 2009

Franz Jäger spekulerar


Feykir har ytterligare en vilodag idag, för jag har tränat i varmvattenbassängen. Det var faktiskt en hel vecka sedan sist - hann inte dit i torsdags eftersom de stängde tidigt. Tyckte ändå att jag (bortsett från mina fortfarande onda "sekatör-händer") kände mig ganska OK i kroppen. Fast när jag kom ner i bassängen och började göra mina övningar insåg jag än en gång hur lätt det är att låta sig luras av känslan, när stelheten kommer smygande succesivt... Kände mig lika smidig som ett Franz Jäger i en Jönssonligan-film...!!! Det blev att töja och sträcka hur mycket som helst. Och vilken skillnad det var när jag gick därifrån, smidig som en balettdansös! (Hm, nåja... några mil därifrån, men stor skillnad var det i alla fall!)

Har fått besked om att det tyvärr inte blir någon Midurtävling till helgen - p g a för få anmälda. Tråkigt, när vi nu har så få tävlingstillfällen! Hörde någon säga att det är dyrt att tävla - och det är det ju... men eftersom vi har så oerhört få tävlingar blir ju totalkostnaden/år definitivt inte särskilt hög!

Har i alla fall just skickat min anmälan till Vindurs tävling sista helgen i maj. När jag fick beskedet om Midurtävlingen tröstade jag mig med att det i alla fall innebär att Feykir och jag nu får flera veckor till på oss innan vi behöver försöka visa upp något som liknar tempoväxlingar på en tävlingsbana. Och nu när jag fyllde i anmälan till Vindur visade det sig dessutom att de har T8 istället för som Midur T7 - vilket innebär VALFRITT TEMPO TÖLT BÅDA VARVEN!!! M a o har Feykir och jag hela sommaren på oss att träna tempoväxlingar!!!

Det finns inget ont som inte har något gott med sig, heter det ju!

Inga kommentarer: