fredag 30 november 2012

Pro Bono?!



I kväll är det dags för bankens julfest. Och som vanligt är programmet hemligt... Men redan på ett tidigt stadium började jag misstänka att det kommer att handla om "Pro Bono" - en välgörenhetskonsert med U2-tema på Kulturens hus i Luleå. Och vid det här laget verkar de flesta av kollegorna vara inne på samma spår som jag. Men det behöver ju inte innebära att vi har rätt... det vet vi först om två timmar!

Jag har i alla fall bestämt mig för att utgå från att det är så och därför satsa på garderobens mest rockiga outfit. Nu är jag ju inte särskilt rockig av mig normalt... men en kort klänning i svart skinn är väl ändå lite U2?!

Har jag rätt i mina aningar innebär det dessutom att jag kommer att träffa Fia i kväll - för de ska visst dit från hennes jobb också! Eller...alltså, de ska i alla fall dit!

Vår kväll kommer i alla fall att starta med att vi samlas på banken. Och som ett stående inslag i vårt julfirande kommer jag då att deklamera dikten "Tio små tomtenissar". Kanske bäst att repetera så jag verkligen kommer ihåg alla tio verserna?!

Inga kommentarer: