måndag 5 november 2012

From Twinings with compliments!



Jag är ju stamkund i Twinings brittiska webshop eftersom jag är helt beroende av deras vidareutvecklade The Earl Grey som tyvärr inte säljs utanför Storbritannien ännu.

Efter den senaste beställningen i höst var jag dock inte helt nöjd... då tepåsarna - ve och fasa - inte alls smakade Earl Grey!!! :-O Antar att det helt enkelt blivit något fel vid packningen, så att en annan sort (English Breakfast el liknande) hamnat i Earl Grey-kartonger. När jag meddelade Twinings detta bad man så mycket om ursäkt (självklart - de är ju artiga britter!!!) Och lovade att de skulle kompensera mig. Och idag väntade ett paket med detta innehåll i brevlådan!

När jag tidigare vid ett tillfälle nämnde för några "hästkompisar" att jag specialimporterar mitt te och har räknat ut vad som är optimal inköpsvolym utifrån fraktkostnaden sa Sussie: "Det märks verkligen att du är civilekonom Anna!" Tja, det är väl bara att erkänna att jag är lite "yrkesskadad"...?! (Jag har ju också vid något tillfälle yttrat: "Ja, ja, hundra miljoner hit eller dit..." men jag lovar att den gången handlade det INTE om min privata ekonomi!!!)

Inga kommentarer: