fredag 9 mars 2012

Vilodag



Lára har fått vilodag idag - för hennes matte behövde det. Det har ju varit intensiv ridning för mig sedan jag kom hem från semestern. Och denna vecka har jag verkligen känt av både klimatbytet och det aktuella vädret i kroppen... Det har blåst kraftigt flera dagar nu och idag har det dessutom varit omväxlande snö, regn och hagel... Kanske inte konstigt om väderprognos-kroppen reagerar då?! Hade tid på vårdcentralen efter jobbet idag och sedan blev det ångbastun på simhallen för mig. Med försiktig stretching. Och nu känns det lite bättre i kroppen i alla fall.

Jag behöver investera i nya viktboots till Lára, för de jag hade till Feykir är alldeles för tunga för henne. Elisabeth har jättefiffiga clickboots av märket Horsemate, med spännen som är oerhört mycket lättare för mina onda händer att hantera. Hade hört att de finns på Agersta, men när jag nu kollade in deras hemsida verkar de ska utgå ur sortimentet... De rear nämligen ut de två sista paren, vilka dels är för tunga och dessutom är röda resp rosa... Har letat runt på nätet men inte hittat dem någon annanstans heller... så om det är någon som vet var man kan köpa dem får ni GÄRNA meddela mig!!!

2 kommentarer:

MalinS sa...

Du måste ju också ha hittat denna länk, men ändå:
http://www.horsemate.de/Ballenboots/

Går det att köpa dom utomlandsifrån.
Har du mailat Agersta och frågat om de kommer ta in dom igen och varför de slutar?
Det kanske finns en orsak? Som att det är något problem med dom som inte berättas?

Anna sa...

Hej Malin! Jag har kollat med Agersta och de hade inga klagomål alls på själva bootsen - tvärt om! Däremot var det visst något med leveranserna som varit problem, men de hoppas kunna ta in dem i sortimentet igen framöver.

Jo, jag hittade också den tyska hemsidan - och beställde från dem igår. Med gårdagens EUR-kurs blev priset väldigt bra! De påstår dessutom att man nu kan justera vikten på dem - så att samma boots kan väga mellan 150-250 gr. Blir spännande att se hur det funkar!