fredag 2 mars 2012

"Nog hava vi snön!"



....för att travestera författaren Torgny Lindren. (Som jag f ö är släkt med på långt håll.) I går fick vi för första gången på hela vintern plusgrader som fick snön att börja sjunka ihop lite och rasa från taken. Så här ser det ut utanför Josefshallen t ex...!!! Ingen vidare utsikt genom det fönstret!!!





Och här når den nedrasade snön ända upp till takkanten! :-O Jag var in i förrådet där vi förvarar täcken m m (dörren är från andra hållet som tur var!!!) Och där inne var det alldeles mörkt  - för fönstret täcktes helt och hållet av snö! Tur att det inte tryckts sönder i a f...





Den här vintern måste det vara något slags snörekord...! Så här insnöad är t ex vår lilla lekstuga. Man ser ju inte förstubron ö h t!





Det här är faktiskt vår altan - där snön ligger jäms med altanräckets överkant! :-O "Pyramiden" till vänster har skapats av en ljuslykta som står på ett litet bord.





Det här är utsikten från vårt arbetsrum på övervåningen. Som ni kan se är kyrkstugorna rejält insnöade! Och sedan den här bilden togs har det rasat snö från taken också - så vid en av dem är det nu snö upp till takkanten! :-=

Inga kommentarer: