onsdag 4 mars 2015

Gilla läget

Här om dagen hände något oväntat: Lára lät inte bara Litlamin ("den jobbiga snorvalp hon råkar vara mamma till") komma nära utan som ni ser på bilden uppmanade hon t o m Litla att klia henne! Hästar kommunicerar detta genom att börja klia en häst som är lägre i rang på det ställe den själv vill bli kliad. Här var det alltså vid manken det skulle klias - ett ställe som inte ens en så överrörlig häst som Lára kan komma åt att klia själv.

Idag hade jag planerat att rida Hamingja efter jobbet och då repetera övningarna från gårdagens lektion. Men det var så ENORMT mycket att göra på jobbet så när jag var klar var orken helt slut... Dessutom kommer det inte bli mindre att göra i morgon - så jag konstaterade att det bästa var att åka hem och vila istället. Min värk har "hållit sig i skinnet" ett bra tag nu - peppar, peppar - och jag vill verkligen inte trigga den att öka igen om det går att undvika!

Hamingja fick ju dessutom jobba ganska rejält igår - så det skadar ju faktiskt inte att hon får vila musklerna idag hon också. Lára har även hon fått jobba på ridbanan i veckan - i måndags tränade hon och Adina tränade vidare på övningarna från deras senaste Sylvialektion. Kul att Adina är så ambitiös och utnyttjar Láras potential!!!

Inga kommentarer: