lördag 7 mars 2015

Framröstad till "Dagens mest populära"!!!

Så här härligt rimfrostig var Lára tyvärr inte idag...

Vaknade i morse av att det stormade så att timmerväggarna knakade - och så gjorde det även i min kropp...  När jag tittade ut genom fönstret kunde jag konstatera att stormen dessutom kompletterades med snöblandat regn. Inte konstigt att kroppen "knakade" här och där... Men faktiskt har värken varit ovanligt hanterbar i vinter - så detta är förståss bara en tillfällig svacka!

Det normala är annars att kronisk smärta förvärras när man har andra problem - beroende på hjärnans sätt att hantera smärtsignaler. Så med både hjärnskakningen och många månaders bihåleinflammation "borde" jag egentligen haft extra mycket värk i vinter inte mindre. Men i det här fallet gör det verkligen inget om teori och praktik inte alltid överensstämmer!

Några timmar senare blev jag enhälligt framröstad till "Dagens mest populära" när jag kom till Mariebäck för att lunchfodra hästarna. I det här ruggiga vädret var de förståss ÄNNU hungrigare än vanligt! (Fast titeln får jag väl lämna över till en efterträdare redan i kväll...) Innan jag åkte hemifrån hade jag bestämt att det inte skulle bli någon ridning idag, fast längs vägen hann jag ju bli ganska ridsugen ändå... Men för att ge kroppen bästa chans att återhämta sig till i morgon då jag ska rida TVÅ lektioner för Sylvia, höll jag ändå kvar vid mitt beslut.

Det är ett gäng Gällivarebor som rider kurs för Sylvia i Mariebäck i helgen. När några av dem valde att börja kursandet redan på fredag kväll för att kunna åka hemåt tidigare på söndag lyckades jag snacka till mig en kursplats under söndagen - trots att jag inte är Gällivarebo. Men jag har ju vissa meriter på området... för ett antal år sedan lyckades jag faktiskt "ta mig in" på en ungdomskurs t o m! "Tog inte Sylvia leg???!!!" fick jag som kommentar av en kompis den gången!!! :-D

Inga kommentarer: