onsdag 9 november 2011

Vilodag



Lára nosar på "Freddan" i Maddes famn. Trots det något ilskna utseendet var hon inte alls arg här. Lika tur hade Freddan dock inte i söndags...

Idag har matte och lycko-hästen haft vilodag. För matte var det extra välbehövligt då jag än en gång får tampas med Försäkringskassan och det tar förståss rejält på krafterna.... Eftersom värk och sömnproblem gör att jag ständigt är trött (det växlar mellan trött och jättetrött) känns det frustrerande att behöva använda så mycket av den lilla energi jag har till att dividera med dem...

Bl a kräver de objektiva bevis för mina sömnstörningar - utan att kunna precisera hur sådana bevis skulle kunna se ut. Jag kanske skulle erbjuda mig att ringa min handläggare varje gång jag vaknar under en natt...? Hon skulle nog vara jätteless redan efter en vecka! Och om allt måste gå att mäta på något sätt borde det ju vara helt omöjigt för någon med en psykisk diagnos att bli sjukskriven också... Än en gång är det TUR att jag har min lycko-Lára som ger positiv energi som jag så väl behöver!

Men ni får GÄRNA hålla tummarna för att FK tillslut ska ta mina problem på allvar - det är SÅ tungt att hela tiden känna sig misstrodd... Jag önskar inget hellre än att jag hade orkat jobba heltid på mitt roliga jobb - men så länge vi inte hittar någon fungerande smärtlindring är det nog tufft att ta sig igenom 75 % av en arbetsdag. Så det här är verkligen inte någon situation jag önskat!

2 kommentarer:

Malin E sa...

Såg att du och Lycko-Lára var i Islandshästtidningen, det måste ge en liten energikick det med!! :)

Anna sa...

Jo, det var verkligen en glad överraskning!!! Vivi-Anne hade beställt bilden av Johan för att lägga på Vindurs hemsida. Men vi hade ju ingen aning om att hon dessutom skickade den till Islandshästen!