torsdag 24 november 2011

Midurjacka!


Anna leker modebloggare!


Fick mejl av Annica på Häst & Fritid att hon fått hem en RÖD "Forest"-jacka! Ilade dit efter jobbet för att få se den IRL. Färger kan ju skilja sig mycket mellan bild och verklighet - och det gäller alldeles särskilt rött tycker jag. Den röda jackan var storlek XL, så det var ju inte lönt att prova den - men väl på plats kunde jag konstatera att det verkligen var en riktigt snygg, mörk rödfärg!

Men när jag än en gång provat både "Forest" och "Grace" i rätt storlek kunde jag ändå konstatera att mitt val av "Grace" (bilden ovan) ligger fast. Trots att den inte finns i rött... men den modellen passar mig så mycket bättre. Men för er Miduriter som valt "Forest" men tvekar om färgen kan jag alltså tipsa om att även den röda nu finns att se på Häst & Fritid!

Från Häst & Fritid åkte jag sedan till Hööks, som öppnade sin butik i Luleå idag. De hade annonserat om ett par röda ridbyxor bl a och jag tänkte att jag kanske kunde köpa dem istället för en röd jacka. Väl där kunde jag tyvärr konstatera att de inte alls hade så snygg, mörkröd färg som i annonsen. (Som sagt, röd färg kan verkligen skilja mycket mellan bild och verklighet!) Men tillslut köpte jag dem ändå. De kommer inte att passa till annat rött som jag har - den här färgen är betydligt ljusare och "gulare" röd än jag brukar köpa. Men de bör ju kunna lysa upp alla svarta överdelar som jag har.


2 kommentarer:

Sussi sa...

Super snygg på dig Anna! :) Den ska du absolut ha.

/Sussi

Anna sa...

TACK! Jo, den känns verkligen helt rätt! Men det var bra att få se den röda IRL också - så behöver jag inte oroa mig för att jag ska ångra mig sedan!

Vilken färg valde du på "Forest"?