tisdag 15 november 2011

Feelin´hot, hot, hot!!!



Efter en riktigt smärtsam natt med mkt lite sömn blev det inget jobb för mig idag.... När värken började lätta vid 06-tiden i morse somnade jag äntligen och sov som en klubbad till kl 12. Verkligen välbehövlig vila! Minst lika välbehövligt var sedan den underbara Hot stone-behandlingen som jag hade bokat in på Rosenday Spa i eftermiddag! Jag tycker Hot stone är alldeles. alldeles underbart!!! Tala om supertiming att jag lyckats boka in det just idag!!!

Vanlig massage klarar min känsliga kropp inte av, jag får bara mer ont. Men vid Hot stone-behandlingen är det inget "knådande" alls utan de bara strycker med varma, fuktiga stenar längs huden som är smord med en olja. Det är värmen från stenarna som ger "massageeffekten".

Efteråt kände jag mig nästan groggy - och frågade om jag inte nästa gång kunde få vara sista kunden för dagen och helt enkelt sova över i deras relaxavdelning. De få stegen från massagebänken till relaxavdelningens soffor kändes som alldeles tillräckligt! När jag kom hem drack jag nästan en liter bubbelvatten - och nu börjar jag känna mig "som en människa" igen. En VÄLDIGT avslappnad människa!!!

Har även varit förbi Häst & Fritid för att prova ut min storlek på nya Midurjackan. Det finns ju två varianter, men jag valde den som heter "Grace". Tycker den är väldigt snygg och dessutom har både Sylvia och Anki den sedan tidigare och är mycket nöjda. Båda jackorna är tydligen utgående modeller så vi har fått riktigt bra pris på dem. Grace finns i svart, i storlekarna M och L. Forest finns i blått - men där är jag osäker på storlekarna... Jag tänkte först ta L, så att jag rymmer riktigt mycket varmt under också. Men sedan insåg jag att jag både har min långa, härliga team-jacka och en äldre jacka för de riktigt kalla dagarna. Så därför beställde jag storlek M - tänker mig att jackan då också kan passa under kallare höst- och vårdagar.

Det finns möjlighet att få sitt namn fram på jackan - och det vill jag ha. Har fått tipset från de som har nuvarande jackan. I o m att så många har samma jacka är det ju praktiskt att inte behöva kolla i fickorna ifall man tagit rätt jacka! Till er som inte varit till Häst & Fritid ännu och provat jackorna - skynda er! (Eftersom lagret hos Mountain Horse alltså är begränsat.) Mer om Midurjackorna finns förståss på Midurs resp Mountain Horse´s resp hemsidor!

Inga kommentarer: