torsdag 24 november 2011

Nu måste jag snart få sova!!!



Jag NJUTER av en kopp The Earl Grey - specialimporterat från Storbritannien!


Tänk, nu är det torsdag och jag har faktiskt inte ridit en enda gång den här veckan ännu... Lektionerna idag blev inställda p g a fortsatt mycket hårt underlag på ridbanan. Det kändes VÄLDIGT skönt, tyckte jag. Trots att jag ridlektion är det roligaste jag vet hade jag nog inte orkat rida. Det har varit en så jobbig vecka, med mycket ont, dålig sömn... Varje morgon allt svårare att TVINGA sig upp ur sängen och varje dag har jag känt mig allt mer "i dimman" på jobbet. Och jag har haft så ont i bl a SI-lederna att det varit jobbigt att gå. Läge för en "vilovecka" m a o! Av samma anledning har jag inte orkat uppdatera så mycket här heller...

Lára har dock inte behövt vila hela tiden, igår var Eva och hon ute på en lång sväng. Även om de mest skrittade, p g a underlaget, så fick hon röra sig ordentligt eftersom de hade ridit en hel del i terrängen.





Själv försökte jag igår pigga upp mig själv med en make up-kurs efter jobbet! Fick presentkort på en sådan av Johan förra julen och upptäckte nyligen att giltighetstiden på detta skulle gå ut nu på söndag! :-O Som tur fanns fortfarande en ledig tid att boka denna vecka och igår var det dags. Riktigt härligt var det att få känna sig ompysslad en hel timme! Och hemma igen ville förståss Johan träna studiofotografering för att föreviga resultatet. Man kan nog ana en liiiiten baktanke där med julklappen...!

Att fotograferas av en amatörfotograf kräver nämligen en REJÄL dos uthållighet, eftersom det kan ta mer än en halvtimme innan han är nöjd med lampornas placeringar, inställningar på lampor, blixtar och kameror m m. Och under den halvtimmen (minst) måste man ändå sitta på plats för att han ska kunna ta oändligt många provbilder och kolla om ljuset faller rätt, med rätt styrka o s v. Så den här make up-kursen var förståss ett bra sätt att ge modellen lite extra uthållighet! Det blev många bilder när jag blundade - som de två bilderna ovan - för jag ville ha hjälp att komma ihåg hur ögonmakeup:en såg ut!

Nu ska jag satsa på ett riktigt VARMT bad och sedan blir det att vika in hovarna riktigt, riktigt tidigt i kväll. Hoppas att jag får sova lite bättre i alla fall i natt. Och i morgon eftermiddag hoppas jag både orka rida och sedan basta ångbastu på simhallen. City Rehabs bassäng är stängd för rep, på obestämd tid, så det lär dröja innan jag får komma dit nästa gång. Tur att jag hann vara där och träna i måndags innan den stängde!


Inga kommentarer: