lördag 19 november 2011

Söndagens schema



Här är schemat för morgondagen. Denna gång bedömer jag det ovanligt tillförlitligt - jag var nämligen den sista som lämnade stallet i em. Kl 13.30 ska vi ha teori - precis som förra kursen. Denna gång ska det handla om tävlingsformen Gaedingakeppni. Spännande!

Under lunchen idag blev det föresten en hel del diskussioner kring de nya Midurjackorna. Och jag insåg att jag nog ska ändra min beställning... Tyckte att modellen "Grace" var så snygg att jag inte ens provade den andra när jag var till Häst & Fritid i tisdags. Men när jag nu fick höra att den andra "Forest" inte bara fanns i blått utan även i en riktigt snygg mörkröd så blev läget ett annat. Jag älskar mörkrött - och det är ju ett perfekt komplement till min annars nästan helsvarta garderob! Får bli ett nytt besök på Häst & Fritid på måndag alltså! 

2 kommentarer:

Adina sa...

Hon visade inte upp den röda jackan för mig heller, men det fanns alltså en sådan också? Tråkigt att hon inte informerade om det (men samtidigt vill hon väl sälja flest av Grace eftersom den är dyrare - då tjänar hon ju mer pengar?).
Dock gillade jag mer Grace - det var mer stöd i den och dessutom mer regntålig :)

Anna sa...

Jag tror bara hon hade ett provex i resp storlek - och ingen röd. På Midurs hemsida står att Forest bara finns i marinblått, så ja utgick ifrån det. Men enligt vad jag fick höra i helgen är det tydligen fel... Enligt uppgift ska den finnas i röd och brun också. D v s alla tre färgerna i MH-katalogen.