måndag 21 november 2011

Beslutsvånda...!!!




Det är ju dags att beställa Midur-jacka och jag hade bestämt mig för modellen "Grace" ovan. Tycker den är jättesnygg - och dessutom har Sylvia TVÅ sådana sedan tidigare och har varit MKT nöjd med dem. Så valet kändes så enkelt att jag aldrig ens provade det andra alternativet innan jag beställde.



MEN så blev jag i helgen varse att det andra jackalternativet "Forest" inte bara fanns i marinblått som jag trodde utan även i den här snygga mörkröda färgen...!!! Jag som den senaste tiden flera gånger tänkt att det skulle vara snyggt med en röd jacka, som verkligen skulle lysa upp i min annars så mörka (läs: svarta) garderob! 

När jag idag hade en lucka mellan jobbet och träningen på City Rehab blev det därför ett nytt besök på Häst & Fritid. Provade först "Forest", konstaterade att storlek small satt OK och försökte tänka mig den blå provjackan i rött istället. Borde bli SNYGGT!!! Hade i princip bestämt mig för den, när Annica tyckte att jag borde prova "Grace" igen också - så att jag verkligen kunde jämföra. Och nu blev det beslutsvånda...!!! För "Grace satt inte bara OK - den satt verkligen helt perfekt! Det var som att den var sydd till mig! Men den finns ju inte i rött... Växlade jacka om och om igen (och försökte hela tiden tänka mig "Forest" i rött).... och konstaterade tillslut att jag inte kunde bestämma mig! 

Min ursprungliga beställning av en "Grace" fick i alla fall stå kvar t v. Annica sa att det bara är att jag ringer henne ifall jag ändrar mig. Och sista beställningsdag är ju inte förrän den 5:e december. Har skrivit tidigare här i bloggen att priset beror på att det är utgående modeller, men det var missförstånd av mig. Det är en mängdrabatt vi får ifall nog många beställer. 

Och nu när jag funderat vidare så har jag bestämt mig - IGEN - för att satsa på "Grace". Eftersom modellen passade mig bättre. Den är dessutom regntät medan den andra bara är vattenavvisande. Material och modell verkar mer påskostat också (det är ju en dyrare jacka) och jag tycker om när min utrustning håller länge!

2 kommentarer:

Emma sa...

Jag hade helt klart valt det övre alternativet, den ser "rörligare" ut (om det är så att du har tänkt ha den i stallet).

Anna sa...

Hej Emma! Kul att du läser min blogg!!! Jo, det ska ju vara en ridjacka - och det märktes verkligen på många sätt att den verkligen var utformad för det också. Känner mig bara mer och mer övertygad om att jag gjorde rätt som inte ändrade beställningen utan höll fast vid "Grace" (den övre).