söndag 21 augusti 2011

Totalsegrare lätta klasser!






Totalsegrare i Lätt klass för seniorer: Anna Niklasson och Lára frá Reydarfirdi!!!




Ja, så trevligt avslutades min tävlingshelg, med fin rosett och segertäcke! Och det går väl inte att ta misste på hur glad matte är över sin fina häst?! Men Lára måste ha undrat om hennes matte var HELT galen, när hon plötsligt fick på sig ett vintertäcke för fotograferingen!




Finalerna i T8 gick redan i går eftermiddag, så dagen började med finaler i T5. Jag satsade på en lika lång uppvärmning som inför T5-uttagningen igår och tänkte göra detsamma när det var dags för fyrgångsfinal. Alltså var Lára och jag ute i skogen och galopperade så att gruset sprutade! För att sedan först tölta "över stock och sten" i skogen och sedan längs bilvägen.




Under finalridningen hade jag dock inte alls samma positiva känsla som igår... hon kändes spänd och ville hela tiden bita fast i bettet på högersidan. Vid den efterföljande utrustningskontrollen hittade vi orsaken: hon hade bitit sig i kinden på högersidan... det var förståss för att det gjorde ont som hon bet tag i bettet... Domarna sa att de inte kunde hindra mig från att rida fyrgångsfinalen senare under dagen - den final jag längtat så efter att få rida. Men det kändes absolut inte som ett alternativ - självklart skulle jag stryka mig från den!




Våra poäng i T5-finalen räckte ändå till en andraplats och jag kände att jag var väldigt nöjd med det - det var ju ändå bara vår första tävling! Senare under dagen, i samband med prisutdelningen efter V5-finalen, blev jag inkallad på banan och fick mottaga priset till Totalsegraren i Lätta klasser för seniorer. Det kan man verkligen kalla "plåster på såren"!!! Jag trodde inte jag hade chans på priset eftersom jag missade min ena final... men de utgick från uttagningspoängen, precis som man gör när det handlar om kvalgränser, klubbmästartitlar m m. Verkligen en fantastisk start på mina och Láras förhoppningsvis måååånga år tillsammans!


7 kommentarer:

Lale sa...

Så roligt! Stooort grattis och fortsättningsvis lika mycket glädje och framgånger för er två.

Emelie L sa...

Grattis Anna, snyggt jobbat!

Adina sa...

Stort grattis Anna! Ni var superduktiga! Ser fram emot att fotografera er på finalerna på midur om två veckor :)

MalinS sa...

Jättegrattis Anna! :)

Lili-Marie sa...

Grattis! Efter regn kommer solsken!

Maria Mattsson sa...

Grattis till dig o Laura:)

teamannaofeykir sa...

TACK alla - är SÅ glad över min FINA häst!!!

....och för att ni läser min blogg!!!