onsdag 17 augusti 2011

Bling!


Lára med bling-tränset: både lackat pannband och nosgrimma med glitterstenar. Som det anstår The Queen of Mariebäck!

Har inte audiens hos damen idag, hon har vilodag. Säkert mer välbehövligt för matte än för henne...! Passar på att förbereda packningen inför helgen. I morgon rider vi lektion igen och på fredag åker vi ner till Skellefteå för Vindurs hösttävling.

Tänk att det REDAN är dags för vår första tävling! Ena stunden är jag så våldsamt nervös och önskar så att jag fått några månader till att förbereda oss på. (Men hela vår "höstsäsong" avverkas ju på bara drygt två veckor - det är verkligen nu eller aldrig!) Fast nästa stund tänker jag att i o m att jag knappt känner hästen och hon är under igångsättning efter 1,5 års vila, så behöver jag ju inte ha några förväntningar alls utan bara åka dit och ha kul. Men det vore ju trevligt om vi höll oss på banan och klarade oss från att bli diskade i alla fall... I o m att jag inte har någon aning om hur hon kommer att reagera på att komma på ett nytt ställe, alla hästar m m så känns det som att det verkligen kan gå precis hur som helst! Men definitivt bättre att göra tävlingsdebuten i lilla, gemytliga Ragvaltsträsk i alla fall. Och inte spara den till Midurs tävling på STORA Bodentravet där miljön verkligen gör hästarna uppjagade när de kommer dit första gången.

Men nu åter till packningen: fram med vita ridbyxor, vitt schabrak (som tur var har jag ett som det INTE står Feykir på...), tävlingskavaj o s v. Samt badkläder förståss till ångbastun och bubbelpoolen på vårt tävlingshotell Aurum!

Inga kommentarer: