måndag 19 januari 2015

Snart på en bokhandelsdisk nära dig!!!

Denna blivande bestseller landar snart på en bokhandelsdisk nära dig! ;-) Jag fick ett erbjudande om att göra en fotobok jättebilligt och plockade ihop ett gäng fina bilder på Lára och Hamingja - och jag hade ju VÄLDIGT många att välja bland! Även Láras avkomma Litlamin slank med på ett hörn!

Idag var dagen då jag ÄÄÄÄÄNTLIGEN släpptes ut på sommarbete! Eller, jag menar: till jobbet! Efter en hel månads ofrivillig frånvaro var det verkligen jättekul att få komma ur min "husarrest" och återse alla mina trevliga kollegor! Blev dock bara ett kort inhopp idag - eftersom jag även skulle hinna med nytt besök på sjukhuset. Och jag blev ändå REJÄLT trött av dessa fåtaliga jobbtimmar... det märks att inflammationen i bihålorna fortfarande är aktiv...

Det var förståss också därför jag skulle på återbesök på sjukhuset för ny spolning. Jag frågade om man kunde vara säker på att det är rätt penicillin den här gången - i o m att det FORTFARANDE bildas så mycket var där inne. Men fick veta att man helt enkelt behövde ge penicillinet mer tid. Och under den tiden får jag ha kvar slangen i näsan och återkomma för fler sköljningar - nästa blir redan i övermorgon. 

"Gode Gud ge mig tålamod - men gör det fort!!!" som framlidne komikern Lasse Eriksson så träffsäkert uttryckte saken!

I morgon är det meningen att jag ska jobba betydligt fler timmar än idag - blir intressant att se hur jag klarar det. Eftersom orken tröt så snabbt idag får jag nog utgå ifrån att det mest blir vilodagar den här veckan för lilla Hamingja... att ta mig igenom arbetsdagarna lär räcka och bli över. Men Lára har ju så tur att Adina ska rida henne. Redan i morgon är det nog dags för dem att träna på övningarna från Sylvialektionen förra veckan!

Inga kommentarer: