torsdag 8 januari 2015

HUR kunde jag missa den här??!!!

Min fina, fina lycko-Lára!!! 

För några dagar sedan - när jag åter klarade längre stunder vid datorn - beställde jag en fotobok med fina bilder på Lára och Hamingja (en bild på Láras avkomma Litlamin slank med också!) Det var inga problem att fylla den boken! Och nu efteråt hittar jag hela tiden ytterligare bilder som får mig att tänka "Den HÄR borde också ha varit med!!!" Som bilden ovan t ex!

Löste gårdagens minst sagt späckade "medicinschema" med att spara den fjärde penicillintabletten till kl 01 i natt (TACK för tipset Johan!!!) Såg sedan till att vakna redan 06 i morse för att påbörja dagens medicinering, vilket gjorde att jag inte alls behövt känna mig lika "livegen" idag! Fast det var nära att jag hade så fullt upp med den medicin jag INTE får ta i samband med maten att jag höll på att glömma den som SKA tas vid måltid. Tur att det här hysteriska medicinerandet - förhoppningsvis - är övergående!

I morgon är det dags att besikta hästtransport och bil. Johan följde mig till Mariebäck i kväll för att hämta dem. Janne hade varit bussig och skottat upp vägen bort till transportparkeringen med traktorn, men det krävdes ju ändå endel handskottning allra närmast transporten, framför hjulen m m. Så jag var vääääldigt glad att Johan var med - för mig var det tillräcklig ansträngning bara att behöva lyfta fötterna lite extra i snön medan jag fixade med låset m m...

Innan vi åkte hemåt hälsade jag förståss på mina fina hästar i stohagen! De hade nyss fått kvällshö så alla stod så fridfullt och mumsade (fast Lára kom förståss av sig när jag dök upp - till dess hon insåg att det inte skulle bli någon ridning...) Skönt att se med egna ögon att båda mådde bra, även om jag ju vet att Sylvia direkt skulle höra av sig om det skulle verka som om de inte var OK.

Och nu står alltså transporten här hemma i Kyrkbyn och är redo inför morgondagen - skönt! Vi har egentligen inte plats för den, så det fick bli en minst sagt provisorisk parkering... men förhoppningsvis ställer vi inte till det allt för mycket vare sig för snöröjningen eller tidningsbudet! Dagens fjärde och sista penicillintablett dessutom intagen så det är dags att vika in hovarna för i kväll. Over and out!

Inga kommentarer: