torsdag 6 november 2014

Världens snyggaste VISA-kort!!!

Ja, ni ser ju själva!!! Den fina bilden på Lára fotade Andreas Fernandez Rosenke i samband med förra årets Hästfestival vid Havremagasinet i Boden. Han hade ordnat en utomhusfotostudio och resultatet blev många fina bilder på olika hästar - men frågar ni mig så blev förståss den här bäst!!! Och jag är nog inte ensam om det heller... Andreas föräldrar stod nämligen bredvid när vi köade för att bli fotograferade och jag kan tillräckligt mycket tyska för att förstå när Andreas mamma sa: "Den svarta hästen är ju ALLRA vackrast!!!" och pekade på Lára!!! Uppenbarligen en kvinna som känner igen en skönhet när hon ser den!!!

Efter två "galoppdagar"  har Lára vilodag idag. Matte har varit på City Rehab och fått ny akupunkturbehandling. Senaste natten väcktes jag många gånger av värken, men efter dagens behandling hoppas jag få sova bättre igen. Och - som jag påpekade för min sjukgymnast - jag har visserligen en natt då och då som jag inte får sova... men innan jag började med akupunkturen så var det snarast tvärt om. Jag hade en natt då och då när jag fick sova... Det är verkligen en ENORM skillnad!!!

Tänk att dessa små nålar (nu är jag uppe i 6 stycken, men kan kan visst öka upp till ett 20-tal om man behöver) kan göra sådana underverk! Och detta trots att det inte känns något - förutom just när hon sticker in dem.

(Nej, man ska självklart ALDRIG lägga ut sitt kortnummer på internet, men dels har detta kort slutat gälla för några månader sedan (när Handelsbanken övergick till att enbart erbjuda kort med Master Card-koppling) och som extra säkerhet har jag dessutom täckt över de sista fyra siffrorna. Men jag skulle ALDRIG lägga ut motsvarande bild på ett giltigt kort om inte alla siffror var maskerade!  Och själv har jag förståss nu ett Master Card-kort med samma vackra bild på!!!)

Inga kommentarer: