torsdag 3 oktober 2013

"Tyck-synd-om" - som Pentti Varg sa.

"Sista dagen med gänget" - hönorna på lösdrift i söndags, innan vi skjutsade dem till Roknäs.

P g a hemska smärtor är jag hemma från jobbet idag - IGEN... När jag vaknade tidigt i morse kunde jag t ex inte böja fingrarna ö h t samtidigt som det gjorde alldeles för ont överallt för att jag skulle kunna ligga kvar i sängen. Hade vi inte hunnit avveckla SPA-badet för säsongen hade det varit ett självklart val! 

Ett antal timmar senare, med bl a välgörande, varma rispåsar, har det allra värsta släppt i alla fall. Nu känner jag ett stort behov av att få tröstäta något riktigt gott - helst färsk lax tillagad i ugnen! Så det kanske får bli en liten utflykt ner till ICA. Synd att jag lämnat igen laddhybriden - hade ju varit perfekt att köra på el dit ner! Men jag är definitivt inte i skick att gå eller cykla, även om det bara är en knapp km, så det får bli bil trots miljöpåverkan... 

Johan är i Venedig på en internationell geriatrikkonferens, för att presentera första delen i sin forskning. Så jag får sköta allt "tyck-synd-om" själv... men just nu känns det faktiskt som att jag är rätt bra på det. Många koppar av världens godaste Earl Grey-te har det i alla fall hunnit bli idag - och som tur var finns ju ljudböcker som man inte ens behöver orka hålla i för att ta del av!

Inga kommentarer: