måndag 7 oktober 2013

Jobb & sjukgymnastik resp vilodag

Atli instruerar mig innan det är dags att börja rida ökad tölt: "Tänk på att hålla henne böjd - du ska inte rida med rak häst!" Och som vanligt använder han inte bara ord utan hela kroppen!

Idag har det varit jobb och sedan träning i City Rehabs varmvattenbassäng för min del. Alltid lika roligt att orka vara på jobbet!!! Och alltid lika behagligt efter varmvattenbassäng och bastu, när kroppen för en stund slutar att hela tiden "spjärna emot" - och istället "bara följer med" när jag rör mig!

I kväll har jag sedan börjat gå igenom de bilder - och filmer! - som Johan fixade åt mig under kursens sista lektion. Det var faktiskt ännu trevligare än vanligt denna gång - för det fanns så många fina!!! (Måste ju betyda att Lára och jag gjort en hel del rätt!) Blev förståss ÄNNU mer inspirerad att träna vidare tack vare detta! Och en fördel med filmerna är ju att jag dessutom påminns om några av Atlis instruktioner, när hans röst kommit med på filmen.

Men jag kommer att "hållas på sträckbänken" lite till - för Lára ska få vilodag även i morgon. Men på onsdag planerar jag att rida igen - och självklart att försöka tölta FORT!!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Gillar verkligen din blogg och ditt sätt att skriva! Läser ofta, så jag tänkte bara hälsa :) /Elisabeth