onsdag 22 april 2015

Sneak peek!!!

Mina bloggläsare måste förståss få en första "sneak peek" inför loppisen i helgen! I eftermiddag har jag nämligen varit i Mariebäck och försökt organisera det hela. Jag började plocka ihop prylar redan för flera månader sedan, så jag hade faktiskt själv inte riktigt koll på allt vad som låg i påsarna. Jag har aldrig sålt på loppis förut, så det ska bli spännande! Och känns ju bra om saker som bara blivit liggande istället kommer till användning hos någon annan!

Någon ridning blev det däremot inte för mig idag. Kroppen har börjat krångla endel igen, så jag behöver spara på krafterna inför helgen... Dessutom fick jag en så härlig känsla när vi tränade trav igår på ridbanan - definitivt en känsla jag gärna har med mig till helgens Atlikurs! Så för att inte riskera att förstöra något, när jag nu var långt ifrån OK i kroppen, blev det bara loppisförberedelse samt - förståss - lite fjäsk för hästarna!

Det har verkligen blåst ORDENTLIGT idag och medan jag höll på att sortera prylar i Josefshallen hade en stor tall fallit över vägen ut från gården... Men Sylvia är ju handlingens kvinna så hon bara hämtade en motorsåg och löste problemet! Och resten av vägen var som tur var fri från nedfallna träd!

Inga kommentarer: