måndag 20 april 2015

Plums i baljan och galopp på volt!

I dag var jag på City Rehab och tränade i varmvattenbassängen efter jobbet - för första gången sedan hjärnskakningen i december. P g a de svåra bihålebesvären (som fortfarande inte är helt borta...) blev träningsuppehållet så oerhört mycket längre än vad jag hade kunnat föreställa mig... Men nu är jag alltså tillbaka!

Passade även på att boka in nya akupunkturbehandlingar (har haft uppehåll sedan november om jag minns rätt) för nu har kroppen åter börjat "stöka" med mig en hel del... Första gången blir måndag om en vecka och det blir spännande att se hur jag reagerar - om det blir som efter den allra första behandlingen att jag sover som klubbad i 14 timmar?! Kanske bäst att förvarna jobbet ifall jag plötsligt uteblir på tisdag morgon?!

Hamingja har alltså haft vilodag idag, men den prövningen har inte Lára behövt utsättas för. Tack vare Carro har Lára fått vara på ridbanan och bl a tränat galopp på volt. Och jag har fått rapport om en MKT belåtet frustande dam som "låg och rullade" på volten!!! I morgon ska Adina rida Lára - så tala om att veckan börjar bra för The Queen!!!

Inga kommentarer: