lördag 18 april 2015

Både Feng Shui-hög och Hamingja-hög!!!

Hamingja poserar i mattes senaste shoppingfynd: en (beg) Walsh-grimma i jättefint skick! 

Annars är det ju mest fokus på motsatsen till shopping för mig just nu: jag håller som bäst på att förbereda för loppisen i Mariebäck nästa helg - i samband med Atlikursen! Enligt läran om Feng Shui frigörs energi när man rensar och jag upplever absolut att det stämmer: när jag väl börjat blir jag "hög" och kan nästan inte sluta! I morse skulle jag bara ner i källaren för att lämna en sak när jag fick syn på en hästpryl jag skulle kunna sälja på loppisen, och sedan en till... vips hade jag fyllt motsvarande en IKEA-påse! Och då tycker jag egentligen inte att jag har särskilt mycket hästprylar i källaren...!

Har varit i stallet i kväll för att kvällsfodra hästarna, men först tränade jag och Hamingja på ridbanan. Det var tunga boots på och travövergångar i massor. På Sylvias inrådan red jag bara korta sträckor trav, så oftast blev det 3-4 övergångar/varv. Men någon gång ibland fick hon trava lite längre så att jag kunde "lämna henne ifred" en stund. Vill ju verkligen att hon ska förstå att hon är duktig när hon travar!!! Härligt att få vara både Feng Shui-hög och Haminga-hög samma dag!

Efter ridpasset åt en av oss åt kraftfoder medan den andra gick till förrådet vid Josefshallen och plockade ihop mer saker till loppisen - och jag tror vi båda var lika nöjda över den arbetsfördelningen! Jag fick ihop ytterligare två IKEA-kassar med hästprylar! Det kommer att kännas  som om jag har en alldeles egen liten ridsportaffär nästa helg!!!

Inga kommentarer: