söndag 19 april 2015

Lára i fokus

Svettig filmstjärna väntar på att få sin belöning!

Idag var det totalt fokus på Lára - precis så som hon förtjänar att alltid ha det!!! Jag har fått en hel del förfrågningar på annonsen och bl a då om jag har någon film att skicka, så idag skulle Sylvia hjälpa mig att fixa det! Jag frågade om inte hon borde rida och jag filma, men hon tyckte tvärt om: för att visa att man inte behöver vara utbildad instruktör för att rida hästen! Och där hade hon ju förstås en viktig poäng!

Vi har verkligen ett STRÅLANDE vårväder idag - och det var  ju tur att det inte regnade när det skulle filmas! Men för Láras del hade det väl kunnat få vara lite svalare (inte uppemot 15 grader varmt) när ridbanan fortfarande är rejält blöt och tung samtidigt som hon fortfarande har en hel del vinterpäls kvar... Men "trött" är ju ett ord hon inte har i sin vokabulär... så det var väl mer jag och Sylvia som tyckte lite synd om henne när svetten började pärla.

Johan får också svettas idag - fast på sjukhuset istället för på ridbanan. Men jag vill ju att han ska komma hem NU och hjälpa mig att få över filmsekvenserna från kamera till dator!!! Och visar hur jag gör för att sätta ihop flera sekvenser till en film. Mina kunskaper begränsas till fotografering och bilder - det där med film har jag aldrig ägnat mig åt... förrän nu när det i ett slag blev högintressant!!!

Det lär ju bli lite pinsamt att se sig själv rida... Jag försökte verkligen tänka på att räta på ryggen och lyfta blicken, men det är ju (som vanligt) lättare sagt än gjort! Vi får hoppas att jag inte skämmer ut Lára alldeles för mycket! :-O

Inga kommentarer: