måndag 27 april 2015

Ryttar-SPA

Det är INTE kul när det värker i hela kroppen som om man blivit överkörd av en vägbult... flera gånger... :-(  Men det har ju blåst så oerhört mycket de senaste dagarna och dessutom åt jag lite mjöl för ovanlighetens skull i lördags när vi var på Afternoon Tea... Men då passade det ju extra bra att jag hade bokat tid hos min sjukgymnast för akupunktur i eftermiddag!

Jag har haft uppehåll i behandlingarna sedan i november - och haft ovanligt lite värk i kroppen i vinter så jag har klarat mig riktigt bra utan! Men de senaste veckorna har smärtan successivt börjat återvända så jag insåg att det började vara dags att köra igång igen.

Efter ett sådant här långt uppehåll var det ju lite spännande hur kroppen skulle reagera... allra första behandlingen jag fick gjorde mig alldeles "sjösjuk" och sedan sov jag som klubbad i 14 timmar...! :-O  Johan har idag bytt Dublin mot Umeå, så jag är fortsatt ensam hemma, varför kollegorna på jobbet skojade om att någon av dem borde få nyckel för att kunna gå in och ruska om mig så att jag vaknar i morgon bitti!

Sjukgymnasten började i alla fall lite försiktigt och satte bara 7 nålar idag. Och någon sjösjuka har jag inte känt av efteråt. Men nu är jag REJÄLT trött så det blir att vika in hovarna riktigt tidigt i kväll! Det ökar väl chansen att jag vaknar när jag ska i morgon bitti också!

Inga kommentarer: