onsdag 24 oktober 2012

Vill bli omhändertagen!!!



Ännu ett kvällsfoto från färjeläget i Norra Sunderbyn. 

Fick tyvärr inte sova något vidare i natt heller, men liiite bättre än förra natten i alla fall. Fortfarande rejält ont i kroppen... Men jag hade flera viktiga kundmöten inbokade idag, så efter en improviserad (och helt nödvändig) sovmorgon åkte jag till jobbet ändå. Sedan var det verkligen fullspäckat schema - men en fördel med det var ju att jag inte hade någon tid att känna efter hur jag mådde... det var nätt och jämt att jag hann äta lunch. 

Efter jobbet skulle jag direkt till vårdcentralen för att träffa sjukgymnasten i smärt-teamet. När jag satte mig i bilen - och för första gången under dagen hade tid att dra efter andan - kände jag mig alldeles vimmelkantig av trötthet... Tur att man inte behöver "använda hjärnan" hos sjukgymnasten!!! Övningarna i Basal kroppskännedom var förståss välgörande - men egentligen skulle jag ha behövt en värmebehandling ännu mer... 

I kväll blir det inte många knop för mig - väntar bara på att maken ska komma hem från jobbet någon gång så att jag kan få bli lite omhändertagen... 

Lára har i alla fall haft turen att Eva skulle rida henne idag. Och i o m att det blivit mildare väder igen hoppas jag att underlaget inte var alldeles stenhårt, så racerhästen kunde få springa av sig lite! I morgon har hon vilodag och sedan är det Atlikurs igen fre-sö. Till dess MÅSTE min kropp skärpa till sig!!!

PS: Det kändes lyxigt i morse när jag körde till jobbet och BÅDE hade vinterdäck och fungerande bromsar - jag kunde ju faktiskt stanna när jag ville!!! DS.

Inga kommentarer: