lördag 13 oktober 2012

Varför jag inte är modebloggare...


...ja, behöver ni fler bildbevis än så här? Att fota snygga modebloggs-bilder är verkligen HÖGT över min nivå... (Men nu när jag snart ska gå över till smartphonevärlden kanske jag kan hoppas på en app som ser till att det alltid blir snyggt?!) Här är i alla fall mitt försök att visa den VANSINNIGT snygga jackan som jag fyndade på Häst & Fritids utförsäljning igår! Den har hängt där och ropat på mig sedan dag 1 - men jag har tjurigt framhärdat med att jag faktiskt INTE behöver en ny ridjacka... Men igår tänkte jag att PROVA kostar ju inget...

Nertill på bilden var det dessutom meningen att visa de UNDERBARA byxorna i vindtät fleece från 66 North som jag hade väldigt lätt att bestämma mig för! Och efter två dagars test kan jag redan konstatera att de är perfekta "åka hem från stallet-byxor"! (I o m att jag på vardagarna åker direkt från jobbet till stallet byter jag om till ridkläder där. Och när man ridit och svettats vill man ju inte direkt ta på sig jobbkostymen igen...) Dessutom brukar jag alltid bli kall om rumpan i stallet - så värmande fleecebyxor var perfekt att få "krypa ner i"!!!





Och jackan som ropade så ihärdigt på mig... ja, det hela "löste sig" när jag insåg att en så supersnygg jacka absolut inte måste vara något man använder i stallet... Vips, var garden sänkt och jackan blev min! Den utlovas vara både varm och vattentät - så ett lämpligare plagg kan man väl knappast hitta för denna höst?!

För den lyckliga som har storlek 36/38 kan jag också tipsa om att det finns FLERA andra jättesnygga Pikeurmodeller kvar på Häst & Fritid! Jo, jag provade ju dem också när garden ändå var nere, men tyvärr var de för små... Särskilt sörjer jag den vrålsnygga svarta jackan i ett oerhört verklighetstroget konstskinn i jättetuff "bikermodell"... Och när det är 60 % rabatt på Pikeur-priser sparar man ju MASSOR av pengar!!! ;-)

Inga kommentarer: