torsdag 6 september 2012

Vilka FYND!!!



Häst & Fritid ska tyvärr stänga ner sin butik här i Luleå... Om jag förstått saken rätt ska de i fortsättningen bara sälja via internet samt ute på tävlingar. I veckan är det därför stor utförsäljning. De som hade riktig koll var där redan i måndags - då var det visst tjockt med folk utanför innan de öppnade. Och Annica berättade att sedan hon öppnat tog det mer än fyra timmar innan hon ö h t kunde lämna sin plats vid kassaapparaten! Vet att Sylvia bl a fyndade fina vojlockar från Mia:s då.

Men även för oss som kom dit först idag fanns det fynd att göra! Eller vad sägs om 60 % rabatt på Pikeur, Cavallo m fl kvalitetsmärken?! Jag hittade flera fina plagg som fick följa med hem! Tyvärr blev ju mitt försök att fotografera inte så lyckat... men ni kan kanske ändå ana de fleecefodrade Pikeurridbyxorna uppe till vänster. Har suktat efter sådana flera år, men tyckt att de varit för dyra. Men med 60 % rabatt kom ju saken i ett annat läge! Visserligen var de ganska stora - men med några par långkalsonger under räknar jag med att de blir perfekta!

Två snygga ridtoppar, en med kort och en med lång ärm, samt en långärmad tävlingstopp med strassknappar blev det också. Och den VRÅLSNYGGA svarta västen - som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag ska ha på jobbet eller när jag vill se lite extra proper ut i stallet. (Som i helgen när vi har kurs t ex.) Har ju inte så mycket tid på mig att bestämma mig heller - om jag väljer att rida i den i helgen så kan jag ju inte ha den på jobbet sedan. Men jag kan ju kompromissa och först jobba i den i morgon - så har jag fått göra det EN gång i alla fall - och sedan rida i den.

Fyndade även till Lára: ett exemtäcke + huva från Boett för halva priset! Efter sådana kap är det svårt att inte vara nöjd!

I kväll har vi åter haft en "trädgårdskväll". Johan har målat orangeriet medan jag och hönorna fortsatt med lökplanteringen. De är verkligen oerhört intresserade och hjälpsamma! I alla fall så länge de själva får bestämma vad de ska göra... För när jag bad dem att hämta en pinne att staga upp en växt med var de lika ointresserade som katten var när pappa försökte lära honom att hänga undan sladden till perkulatorbryggaren... Vid 20-tiden gick de sedan helt på eget initiativ tillbaka in i hönshuset. Uppenbarligen var det dags att stoppa huvudet under vingen!


Inga kommentarer: