onsdag 19 september 2012

LCHF-lunch i Luleå!!!



I helgen fick jag tips om att Harrys, som dessutom ligger vägg i vägg med Handelsbanken i Luleå, har en LCHF-rätt på sin lunchmeny varje dag! Jag brukar oftast ha matlåda med mig, men då och då har jag gått till Harrys där det aldrig varit något problem att få LCHF-anpassa dagens lunch. Och maten gott har det alltid brukat vara!




Men nu har man alltså t o m ett färdigt LCHF-alternativ! Hittills i veckan har jag ätit där varje dag - och det har varit riktiga höjdarluncher! Tisdagens var t ex inte så tokig, som ni kan se ovan. Och dagens lunch slog nog rekordet: lammfärsjärpar med ugnsgratinerade grönsaker (paprika, sparris, squash, aubergine, lök...). Det är dessutom bordsservering så man får det vackert upplagt på tallriken också!

När servitrisen kom med min tallrik idag sa hon: "Du vet väl att om du inte skulle bli mätt så kan du alltid gå till luckan in till köket och be om mer?!" Och det var jag faktiskt "tvungen" att göra idag. Inte för att jag fått för lite - utan för att det var så oerhört gott att jag inte kunde låta bli att klämma ner lite till! Så till både LCHF:are och andra kan jag definitivt rekommendera Harrys på Storgatan i Luleå! (Dessutom har de riktigt Bregott också - inte bara läskigt margarin. Inte för att jag äter smörgås förståss, men smör/bregott är ju gott till maten också!)

Inga kommentarer: