tisdag 4 september 2012

Fena på eufonium?!



För "alla" er som spelar eufonium finns nu chansen att söka ett jobb som dessutom innebär att man får rida på arbetstid! (Iförd tjusig uniform dessutom!) Det är Livgardets Dragonmusikkår som söker militärmusiker med denna inriktning. Jag tipsade min lillebror om jobbet - men han tyckte att arbetsplatsen ligger lite för avsides... Och det lär ju vara svårt att förhandla sig till att sköta jobbet på distans hemifrån Sävar...!

Nu har visserligen sista ansökningsdagen redan gått ut. Men med tanke på att marknaden knappast svämmar över av "eufoniumister" (under alla Eriks år på olika musikläger och liknande runt om i landet säger han sig ha träffat max 10 andra som spelat eufonium/bariton) så går det det säkert att komma in med en sen ansökan.

Mer information om tjänsten hittar du HÄR.

Edit: en noggrannare genomläsning av kriterierna ger vid handen att även ventilbasun är ett krav - vilket bör snäva in det troligen MYCKET begränsade rekryteringsunderlaget YTTERLIGARE...men Erik skulle fortfarande platsa. Förhandlingsläget om att få sköta tjänsten på distans från Sävar kanske är större än man först kunde tro?! (Det var ju faktiskt utanför Sävar som det senaste fältslaget på svensk mark ägde rum - 1809 - så det vore väl ganska passande med en livgardist som red runt och spelade euphonium och/eller ventilbasun där?!

Inga kommentarer: