tisdag 27 december 2011

Om Dagmar tycker jag INTE....

Eller vem det nu var som blåste in över Norrbotten med sådan kraft i natt... min "SMHI-kropp" reagerade i alla fall våldsamt, så det blev rejält plågsamt... och inget annat att göra än att sjukanmäla mig idag,  stanna hemma och försöka sova ikapp lite.

Den senaste medicinen i ordningen som jag testar mot min värk har som en vanlig biverkan att man får väldigt livliga drömmar. Och det har jag verkligen fått erfara under den här tiden: gång på gång har jag drömt så att jag vaknat av drömmarna. Några gånger för att de varit väldigt otäcka, men oftast för att jag är jättestressad av det jag drömt och vaknar med hög puls.

I natt har jag bl a drömt att jag skulle renovera en sommarstuga och därför bar runt på en massa TUNGA möbler - det var väl hjärnas tolkning av orsaken till att jag hade så ont överallt... Innan dess hade jag bl a drömt att jag skulle sova över i den där sommarstugan, men det droppade in iskallt vatten från taket och blötte ner min sovsäck så det var KALLT... (så jag var i alla fall inte helt fel ute när jag sedan satte igång att renovera!) När jag vaknade ur den första drömmen frös jag rejält. Men som tur var hade det ju inte regnat in på riktigt, så min värmedyna löste snabbt det problemet.

Någon efterlängtad ridning blir det därmed inte idag heller... Får ladda med gott te i julklappskoppen och hoppas på en bättre natt i natt och därmed bättre dag i morgon! Håll tummarna! 

Inga kommentarer: