lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!!!



TACK för att ni läst min blogg under 2011 - och extra tack till er som skrivit kommentarer! Alltid lika roligt att veta att någon faktiskt läst det jag skriver! 2011 - året som i mitt fall verkligen visade att även det mörkaste mörker kan vändas till något ljusare!

I natt drömde jag än en gång om finaste Feykir... men den här gången var det en glad dröm, han var frisk och mådde bra! Reykur var också med i drömmen, men inte Lára. Däremot Elisabeths fina Tildra. Dessutom hade jag ett helg gäng jättefina katter! Katterna + Tildra och jag låg "i en stor hög" och myste tillsammans. Möjligen var drömmen inspirerad av gårdagen, när jag satt i stallet och väntade på att Lára skulle äta upp sitt kraftfoder. Både Loppan och Freddan kurade i min famn, samtidigt som STORA Betty gjorde vad hon kunde för att sitta i mitt knä hon också...!!! Den här medicinen jag testar verkar ta det mesta som händer under dagen, blanda ihop, multiplicera med 100 och producera drömmar - för jag drömmer SÅ mycket varje natt sedan jag började med den. Och om en liten toypudel, en katt och en dobbermankorsning blir tre hästar och ett 15-talkatter så kan ni tänka er proportionerna på övrigt...!!!

I kväll kommer jag att faktiskt att "bojkotta" 12-slaget. Ska gå och lägga mig redan vid 21-tiden. Eftersom de flesta dagar numera känns som nyårsdagar för mig och jag är så LESS på att alltid känna mig "brist på sömn-groggy"... Så jag ska försöka sova så mycket som möjligt i natt. Lär väl ändå väckas av raketerna vid midnatt så jag missar väl inte så mycket?!

Nu önskar jag ett riktigt GOTT NYTT 2012 till er alla!!! Själv hoppas jag förståss att tillslut hitta någon medicin som kan ge lite smärtlindring och mindre sömnstörningar. "Hoppet är det sista som överger människan!"

Inga kommentarer: