söndag 16 januari 2011

Vilken återhämtning!!!


Helt otroligt så mycket bättre min kropp mår - jämfört med den senaste veckan! Och detta TROTS att vi hade -28 grader större delen av dagen igår, följt av att temperaturen snabbt steg 10 grader på mindre än tre timmar (minst sagt ett väderomslag alltså!) Och trots att det idag kommit ytterligare ett väderomslag då temperaturen stigit lika mycket till och det dessutom snöar för fullt!

Det var en mycket glad Anna som åkte till stallet i snöyran idag för att äääääntligen få rida! Och humöret blev inte sämre av en trevlig ridtur tillsammans med Fia på Lukka och en kollega till Elisabeth på Gabriel. Hade trott att det skulle märkas mer att Feykir vilat 8 dygn och tillbringat större delen av tiden vid höbalen... men han kändes riktigt trevlig att rida! Alldeles i början var han t o m lite för busig och upprymd för att kunna trava ordentligt - men snart skärpte han till sig.

Vi red bort till korsningen vid sjön, med trav och galopp för att få igång hästarna, och sedan tölt på hemvägen. Feykir presterade riktigt trevlig tölt, särskilt med tanke på att matte mest "åkte häst" för att inte chocka kroppen för mycket. Fia och Lukka red några tempo växlingar och vi försökte haka på när de kom fräsande förbi. En av gångerna gick det riktigt bra!

Avslutade med att svänga upp vid valackernas sommarhage och pulsa genom djupsnön längs vägen upp till kyrkan. Bulldozer-Feykir gick i först och han tvekade bara lite innan han forcerade den tjocka plogvallen.

Oj, vad matte tycker om sitt "lyckopiller"!!!

Inga kommentarer: