onsdag 30 september 2009

Underbara bilder på Reykur!

Kolla in de här underbara bilderna på Reykur! Fotograf är hans nya matte Anna Helgesson. Ni har väl inte missat hennes hemsida?!











Jag är så GLAD att Reykur verkar ha fått det så bra i sitt nya hem!!! TACK Anna för att du tar hand om underbaraste hästen - och att jag dessutom får låna dina fina bilder!

4 kommentarer:

Jonna sa...

Reykur verkar ha fått ett jättebra hem att bli pensionär på. Följer Anna H och Reykur på Facebook. Hon är en enormt duktig fotograf, nästan lika duktig som Johan ;)

Anna sa...

Oj, finns de på Facebook också?! Jag som kört så stenhårt på "våga vägra Facebook" - jag kanske t o m måste tänka om där??

(Testade FB "anonymt" en gång då jag loggade in med Johans användare och skickade ett meddelande till min syster. MEN man kunde ju bara skriva korta meddelanden... Passade inte mig alls! Jag vill ju kunna skriva MYCKET - som i bloggen där ingen begränsar mig!!! ;-) Trodde verkligen INGET skulle få mig att överväga att ansluta mig till Facebook-sekten... men nu inser jag att Reykur kanske ställer allt detta på ända!)

Kan bara hålla med om att Anna H är en fantastisk fotograf! Några jämförelser med Johan ska jag kanske inte göra - för husfridens skull! ;-)

Anna sa...

Facebook är riktigt kul! Jag vägrade också facebook länge, men sen blev det en drog.. *suck*

Det är kul att kunna hålla kontakten enkelt med massa folk från hela landet (världen faktiskt).

Anna - Propsar på facebook :P

Jonna sa...

Håller med Anna H, jag har släppt spärren "våga vägra" och blivit en inbiten FB'are. Det finns många Miduriter där, till å med Sylvia. Välkommen dit du oxå =)