måndag 7 september 2009

Smälter intrycken från kursen och streeeeetchar

Feykir har fått välförtjänt ledigt idag, efter tre dagars kurs. Och matte har istället tränat i varmvattenbassängen och streeeetchat kassaskåpskroppen. Är SÅ tacksam för att jag kunde rida kurs i helgen - trots att vädret verkligen inte var på min sida. Förra helgen var jag jättedålig - hade definitivt inte fixat att rida kurs då! Min förhoppning är att jag då "gjorde undan" en massa värk för i alla fall två veckor framåt - så att jag även klarar tävlingen till helgen... Så här års vet man verkligen aldrig... Inte ens om man äter LCHF.

I brist på ridning IRL har jag tittat på videofilmerna Johan tog när jag red igår. Han använde videofunktionen på sin kompaktkamera, så det blev inga längre sekvenser. Men han hade faktiskt lyckats få med när Atli säger "perfekt!" - och f f a den sekvens av samlad skritt och sedan den övergång till tölt som föranledde det positiva omdömet! Oerhört bra att få se den samlade skritten med egna ögon - så blir det lättare för mig att försöka åstadkomma samma sak på egen hand!

Hade sagt till Johan att jag allra helst ville ha videosekvenser, så det blev inte särskilt många bilder. Systemkameran var inte ens med till Mariebäck. Dessutom duggregnade det när jag red, vilket förståss inte var positivt för bildkvalitén. Men om vårt internet skärper sig (just nu är det så seeeeegt att t o m Anna med världens längsta stubin är nära att kasta ut datorn genom fönstret!) så ska jag lägga ut några bilder här också. Hittills har dock alla försök misslyckats p g a att datorn helt enkelt "hängt sig" tillslut... Och tålmodige Johan är inte hemma och kan fixa... Jag som har världens sämsta tålamod klarar inte av sådant utan att bryta ihop!

Hm... lååååång stubin men extremdåligt tålamod... Det är nog i princip bara när det inte går att "tvärgöra" saker som jag blir arg faktiskt! Som nu! Men om ni kan läsa detta innebär det ju i alla fall att jag lyckats lägga ut text i bloggen - alltid något!

Inga kommentarer: