söndag 29 september 2019

Glada hästar och glada vänner!

Idag red halva stallet ut tillsammans: Anneli och Fina, Malin W och Ella, jag och Hamingja samt Elisabeth och Démantur! Och med trevligt sällskap var det förståss glada miner även fast det regnade bitvis!

Det var skyltat om älgjakt så vi vågade bara hålla oss längs bilvägen och red därför in till Alviksträsk. De här varningsskyltarna är en nymodighet som de börjat med bara under de senaste åren. Men det vore intressant att veta kriterierna för när de sätter ut dem... för många gånger ser man både jägare och hundar - utan att de finns några varningsskyltar. Och vid de få tillfällen det ÄR skyltat ser man ofta inte till någon endaste jägare... (som idag när den enda parkerade bilen längs hela vägsträckan visade sig tillhöra en svampplockare!)

Hästarna tyckte förstås också att det var roligt med sällskap! Men även om Hamingja var upplivad så hade hon inga tendenser till att lägga sig på i handen. Och när jag nuddade bakdelen med pisken blev reaktionerna sällan mer än något ilsket pisk med svansen. Det går framåt!!!

Och ännu gladare blev jag sedan av att få höra att kommande helgs planerade Atlikurs, som jag trodde skulle bli inställd p g a för få anmälda, trots allt blir av! Så ROOOOOLIGT det blir att få rida kurs igen!!!

Inga kommentarer: