onsdag 8 oktober 2014

YES, YES, YES!!!

"Hängde" med bästa kompisen i stallet i eftermiddag! Och sedan kom det GODA nyheter...!!!

"Man ska inte ropa hej, förrän man pratat med veterinären." är ju ett gammalt hästägarordspråk. Men nu tänker jag ändå göra precis det!!! För när jag kom hem från stallet i kväll hade jag fått Láras provsvar i mejlen - och av vad jag tror mig kunna utläsa själv så är hennes leverenzymer ÄNTLIGEN tillbaka på normal nivå!!! Och allt annat verkar också ligga inom normalvärde!

(Vi har ju fått göra en speciallösning för provtagningarna tack vare att jag har chefen för Djursjukhuset i Gammelstad i samma stall: hon har tagit proverna på Lára och skickat dem till ett lab i Uppsala för analys. När svaren har kommit har jag sedan vidarebefordrat dessa till Evidensiakliniken i Boden vars veterinär är den som ordinerat proven. Därav det ovanliga att jag har provsvaren innan veterinären har sett dem.)

Till helgen räknar jag alltså med att jag ÄNTLIGEN får börja sätta igång Lára igen!!! Kanske kan det bli en första ridtur redan på fredag eftermiddag, beroende på hur min kropp reagerar efter morgondagens akupunktur. Men SENAST på lördag ska lycko-Lára få springa lite - OJ, så GLAD hon ska bli!!!

Inga kommentarer: