fredag 10 oktober 2014

Ridkurs med All inclusive!!!

Hamingja och jag ryggar för sätet, under senaste Atlikursen. 

I helgen håller Sylvia själv ridkurs i Mariebäck och jag har fått ett kanonerbjudande: "Två dagars ridkurs inkl halter, ryggningar, samling, lån av häst samt att hästen tränas av Sylvia både innan och efter kursen!" An offer you can´t refuse helt enkelt!!!

Fast när jag och Lára njutit av vår lilla töltsväng i eftermiddag skojade jag med Sylvia och sa att jag kanske inte har tid att rida Hammi i helgen nu...! ;-)

Rapport från kursen kommer förståss här - som vanligt! Har dessutom MASSOR av fina bilder från senaste Atlikursen att illustrera det hela med! Det har inte känts så aktuellt att lägga ut dem tidigare eftersom blogginläggen bara handlat om Lára (har ju inte ridit H sedan dess.) Det kändes extra bra att ha dessa "på lager" då jag inte räknade med att Johan skulle komma ut och fota något i helgen. Han opererades nämligen i näsan och bihålorna för 1,5 vecka sedan och har inte alls hunnit återhämta sig sedan dess.

Fast i kväll erbjöd han sig ändå att dyka upp - och lät nästan besviken att han inte fått frågan (läs "ordern") ännu! Han har faktiskt lämnat huset en stund både igår och idag - så då är det ju förståss hög tid att också åka till stallet!!!

Inga kommentarer: