tisdag 7 oktober 2014

Vi vääääntar och vääääntar...

Vi väääääntar och vääääntar på provsvaren...

Nu har det gått en hel vecka sedan proverna togs och tidigare har vi fått svar redan inom ett par dagar. Men det visade sig att vi haft maximal otur den här gången (eller maximal tur de tidigare gångerna) då en av analyserna bara görs på onsdagar. Eftersom det senaste provet inte hann nå labbet onsdag förra veckan så dröjer det alltså till i morgon innan de gör den sista analysen och därmed kan lämna ett fullständigt provsvar. 

Och på en drygt fyra månader lång konvalescens kan man ju tycka att några dagar hit eller dit inte borde spela så stor roll... men tålamod är verkligen INTE min starkaste sida!!! Och där är vi dessutom VÄLDIGT lika jag och min häst!!! 

Fast igår och idag hade det ändå inte kunnat bli tal om någon ridning, då jag är "nålgroggy" efter gårdagens akupunkturbehandling. Sjukgymnasten säger att jag ska lyssna på kroppens reaktioner efter behandlingarna och verkligen försöka ge kroppen den vila som den önskar. Efter förra behandlingen var jag lika groggy i två dagar för att sedan förvandlas till Duracellkanin dag 3. Om detsamma gäller morgondagen vore det ju VÄLDIGT lämpligt med ett provsvar i morgon eftermiddag som visar att Lára kan börja ridas igång igen! 

På torsdag är det dags för ny akupunktur - så jag får väl räkna med att "ligga lite lågt" igen torsdag-fredag. För att förhoppningsvis åter vara "fit for fight" till helgen då jag ska få rida kurs för Sylvia!!!

Inga kommentarer: