måndag 13 oktober 2014

En dag för återhämtning

Underlaget var lite... blött - men hästen fantastisk!!!

När jag kom hem igår efter kursen frågade Johan om jag möjligen hade läppstift på mig? Förvånad svarade jag att jag inte hade det. "Då är du VÄLDIGT blek!!!" sa han. Romantiskt med en make som ställer diagnos så snart man kommer innanför dörren - eller hur?!! ;-) Men jag var verkligen JÄTTETRÖTT så när han ordinerade viloläge i fåtölj med stor kopp Earl Grey sa jag: "Ja, ja, du vara doktor...!!!"

Då hade jag redan kommit fram till att jag knappast hade orkat med helgens svettiga ridlektioner utan den senaste tidens akupunkturbehandlingar. Jag räknade förståss med att få rejält mycket värk i efterhand - men det skulle det ändå vara värt! Akupunkturen visade sig dock vara ÄNNU mer effektiv än jag hade vågat hoppas på - för i morse vaknade jag faktiskt utan annan värk än den sköna träningsvärken!

Idag var det i alla fall läge för återhämtning. Efter jobbet blev det därför en "helkväll" på City Rehab med både träning i varmvattenbassängen (så SKÖNT att få sträcka ut de strama, ömmande musklerna!!!) och sedan ny akupunkturbehandling. Även Lára har fått vila från ridningen idag. Men i morgon är planen att åka ut efter jobbet och rida henne. Ska antagligen klippa henne igen på halsen också - så hon inte behöver svettas så mycket i det milda höstvädret. När det gäller Hamingja är det ju åter Sylvia som tränar henne - men jag antar att fröken H också fått lite välförtjänt ledighet efter helgens arbete.

Inga kommentarer: