lördag 18 oktober 2014

Slut på tröstätningen?!

Just här äter hon ju faktiskt, men...

...efter att fått vara ridhäst igen i en vecka verkar Lára inte längre tycka att det finns någon anledning att tröstäta... Synd, för min del hade hon gärna fått fortsätta ett tag till. Men i valet mellan att hon för första gången i sitt liv (i alla fall nästan) "äter som en häst" och att hon är frisk väljer jag förståss alla gånger det senare! Även om det innebär att jag får börja om med alla små knep för att lura i henne lite extra mat här och där så att hon inte börjar falla ur...!

Just nu har inte heller jag någon aptit, men i mitt fall lär det definitivt vara övergående! Verkar har drabbats av magsjuka... så´nt slipper ju hästarna i alla fall! Var dålig redan i natt men sedan åkte jag ändå till stallet idag och red en sväng samt lunchfodrade. Hade ju lovat Lára att vi skulle rida idag och det såg så härligt ut ute med rimfrosten som gnistrade i solskenet!


Men så här i efterhand kan jag konstatera att det det nog inte var så smart att hålla det löftet... För även om det bara blev en halvtimmas ridning, med ett par galoppintervaller längs sandvägen och skrittpauser i skogen där emellan, så mår jag betydligt sämre nu igen... Men Lára blev ju nöjd i alla fall!!!

Inga kommentarer: