torsdag 16 oktober 2014

Uppgraderad till All inclusive Delux!!!

Glad Anna pustar ut efter en av All inclusive-kursens lektioner!

När Sylvia tidigare frågade om jag ville vara med på den senaste helgens kurs svarade jag: "Självklart - bara det ingår lån av häst!" Hon förklarade att häst (Hamingja) ingick - för jag var inbokad på "All inclusive"!

I helgen skrev hon upp datum för ny kurs på tavlan i stallet, med uppmaningen om att man skulle skriva upp sig ifall man ville vara med. Det gjorde jag och för att förtydliga att jag helst ville låna Hamingja igen även om Lára nu i alla fall börjat "ridas igång" skrev jag "All inclusive" efter mitt namn.

När jag sedan kom till stallet här om dagen hade Sylvia gjort ett tillägg på tavlan. "Vid nästa tillfälle är du uppgraderad till All inclusive Delux!" Jag hade ju förstått att jag lyckats komma med i något slags bonusprogram i o m att jag fått förtroendet att låna en så fantastiskt fin häst. Men att det skulle kunna bli ÄNNU bättre var lite svårt att tänka sig... Fast det är klart, då kommer Sylvia att ha hunnit träna Hamingja ytterligare en månad och med tanke på att det normalt brukar ta henne 14 dagar att göra värsta tävlingshästen av en som är helt otränad så kan det ju hända hur mycket som helst på dubbla tiden!

Fast det vore kanske läge att läsa det finstilta... för tänk om det visar sig att "All inclusive Delux" innebär att man travar nästan hela tiden... då blir det SVETTIGT...!!! :-O

Idag har Lára åter en vilodag för matte har varit på veckans andra akupunkturbehandling. Men i morgon står det ridning på schemat igen!

Inga kommentarer: