lördag 3 maj 2014

Litlamin från Mariebäck

Får jag presentera: Litlamin från Mariebäck
(e Démantur, u Lára)

Idag kom hon hem igen, efter ett år hos sin halvbror. Hon är nu fyra år och Sylvia ska påbörja inridningen i höst. Jag håller förståss tummarna att hon ska visa sig vara en "Anna-häst"!!! Förhoppningen är ju att det ska visa sig att äpplet inte fallit långt från päronträden - för hon har ju mycket att brås på! Mammas huvud (utvändigt) har hon ju ärvt i alla fall - hoppas det gäller invändigt också för Láras härliga inställning till arbete och hennes "vinnarskalle" är ju fantastisk!!!

Till att börja med hade Lára faktiskt verkat riktigt glad åt att få Litlamin i flocken igen! Men bara till dess hon insåg att Litla inte alls var den där hingsten Lára så hett önskar sig just nu... Tala om besvikelse när nykomlingen istället visade sig vara den där snorungen som Lára hoppades hade flyttat hemifrån för gott... 

2 kommentarer:

MalinS sa...

Vad fint huvud hon har!
Är hon Sylvias fortfarande eller har u slagit till?

Anna sa...

Nej, jag har inte köpt henne än. Har tänkt att Sylvia ska få "leverera" henne färdiginriden. Med min nuvarande (brist på) fysik vill jag vara säker på att hon är "snäll" mot min kropp. Men med tanke på vilka föräldrar hon har och att Sylvia ska rida in henne borde dock förutsättningarna för det vara de bästa!