onsdag 14 maj 2014

"After competition"

Hittade en hittills opublicerad bild på Glaesir - en av hästarna som varit på träning hos Sylvia under våren.

Här är det fortfarande "after competition" - vilket för min del inneburit mycket vila, lite jobb men ingen ridning. När jag pratade med Sylvia i telefon i måndags em berättade hon att Lára m fl legat och sovit mycket i hagen - så även hästarna behövde uppenbarligen ta det lite lugnt efter tävlandet!

Efter jobbet idag har jag varit på min tredje akupunkturbehandling. Efter den första blev jag ju VÅLDSAMT "sjösjuk" och efter den andra sov jag 14 timmar i sträck. Så idag konstaterade jag att jag nästan var mer orolig för reaktionerna på behandlingen än på själva nålarna... vilket ändå är rätt skönt med tanke på min mångåriga, SVÅRA nålfobi...!

Sjukgymnasten säger att min kropps starka reaktioner på nålarna (fortfarande bara fem stycken) är ett gott tecken - uppenbarligen startas processer i kroppen, processer som förhoppningsvis leder till både smärtlindring och lindring av tröttheten längre fram. Jag hoppas hon har rätt! Idag utökade hon behandlingstiden från 10 till 12 minuter, men inga fler nålar ännu så länge.

I morgon hoppas jag i alla fall på ridning igen - tycker att Lára och jag förtjänar en härlig, lösgörande sväng ute i terrängen! 

Inga kommentarer: