måndag 15 april 2013

Rätt sliten...


Sliten??? Jag förstår inte vad du pratar om...?! konstaterar Duracell- Lára

Idag får jag INGEN förståelse från min häst - "att känna sig sliten" har hon aldrig varit med om, det finns inte ens i hennes föreställningsvärld! Men för en vekling som hennes matte är det verkligheten efter en JÄTTEROLIG men också mkt intensiv helg. (Jag som annars mest brukar använda helgerna till att vila...)

MÄKTIGT var det att uppleva stämningen i Coop Arena igår när Luleå Hockeys spelare kom utåkande genom det elds- och röksprutande björngapet! Att taket på arenan inte lyfte då innebär att det aldrig kommer att göra det! (En av de mest rutinerade spelarna sa vid en intervju efteråt att han aldrig upplevt en sådan ljudvolym i NÅGON arena någonstans tidigare!) Och när Luleå gjorde 1-0 en stund senare hade jag nog varit garanterad tinnitus om jag inte haft öronproppar!

Arenan var helt fullsatt - biljetterna sålde slut på mindre än 15 minuter när de släpptes! Att jag ö h t kunde gå på matchen berodde på att jag gick dit med en kund, så banken fixade biljetterna. Men efter den strålande inledningen för Luleå tog Skellefteå över tillställningen... man kan inte säga annat än att de spelar ruskigt bra hockey...! Och med 0-2 i matcher är det nu både motvind och uppförsbacke för Luleå... Men än har vi inte gett upp - det gäller ju att bäst av sju matcher - så vi skanderar fortfarande B.S.T.L!!!

Idag får det i alla fall vara tillräckligt med jobbet för min del - någon ridning blir det tyvärr inte trots att jag inte hann rida igår heller. Ett varmt bad och välbehövlig vila  är vad som står på programmet - så får jag förhoppningsvis komma igen med nya tag i morgon!

På onsdag ska jag sedan testa crosstrainer igen - men denna gång under min sjukgymnasts överinseende. För att peppa mig själv lite extra inför detta köpte jag mig ett par träningstights på lunchen idag. Det är ju hur många år som helst sedan jag tränade på gym senast. Och när jag var på Sensia och gjorde konditions- och styrketesten i bankens hälskontroll insåg jag direkt att min klädsel var HELT ute... Oavsett ålder hade ALLA kvinnor (det är även många pensionärer som tränar där) tights på sig, medan jag hade vida byxor... Men på onsdag ska jag kunna smälta in bättre - i alla fall klädmässigt. Om det nu inte är en annan "dresscode" som gäller på City Rehab...!

Inga kommentarer: