torsdag 18 april 2013

Payback time...


Hoppas Lára har det så här bra idag! Det har inte jag...


Inleder med ett klassiskt citat ur den lika klassiska TV-serien Fame från "tidernas begynnelse" (bara liiiite justerat): "So, you want to work, but work cost´s... and right here´s where you start paying, in pain...!"

För tyvärr är det så idag... uppenbarligen har det blivit alldeles för mycket av det goda den senaste tiden, med både Näringslivsgala och kundhockey utöver mycket att göra på det vanliga jobbet. Så idag har kroppen totalt gått i baklås.... (Jag vägrar tro att gårdagens 4+4 minuter på crosstrainer med lägsta uppvärmningsmotstånd och "skrittpaus" på golvet mellan, skulle ha mer än ytterst marginell betydelse för den sviktande dagsformen.)

Efter att ha sovit mig igenom förmiddagen letar jag nu febrilt efter hjärnans "reset-knapp" - någon som vet var den sitter? Min första åtgärd blev i alla fall att fixa en STOR kopp Earl Grey-te, få se hur långt det räcker?! Och i morgon gäller det att vara på banan igen! Har både spännande saker på gång på jobbet och dessutom är det dags för Atli-kurs fre-sö!

Det är risk att det sedan dröjer till nästa Atlikurs... hans nya uppdrag som tränare för svenska landslaget tar väl endel tid i anspråk... Men jag säger som när han ett tidigare år prioriterade det danska landslaget före oss: "Tänkte du inte lite fel nu Atli? Är det inte vi som har störst behov av hjälp, de rider ju redan på landslagsnivå?!!" Och då var han ju böjd att hålla med mig så jag kan inte riktigt förstå hur han kan tänka så fel en gång till... ;-)

Inga kommentarer: