torsdag 4 april 2013

Förberedelser för nya körkortet!


Lára-limousinen! Men tycker inte ni också att det saknas några töltande islandshästar där på sidan?!

Det känns verkligen att jag borde tagit det ÄNNU lugnare med benböjen vid företagshälsovårdens styrketest i går... Han som höll i det hela påpekade ju också att jag själv skulle avgöra vad och hur mycket jag skulle göra. "För det är inte värt att du utsätter dig för något som gör att du mår sämre i morgon!" Låter ju så klokt och självklart i teorin - eller hur?!!

Men det är ju alltid svårt att veta i förväg hur mycket som är "för mycket"... Och benböjen var dessutom den första styrkeövningen och jag ville ju inte vika ner mig totalt med en gång, så... Att gå i utförsbackar och nerför trappor är RIKTIGT plågsamt... Pappas klassiska kommentar: "Ner kommer man ju alltid...!" när han står inför en brant trappa med rullstolen kan jag inte riktigt hålla med om just idag... Så jag bestämde att kroppen och Lára får vila från ridningen.

Men "knoppen" har ändå fått jobba! Dels på jobbet förståss, men dessutom har jag även tragglat säkerhetskontroll inför B96-uppkörningen. Har dock väntat med kontrollen av släpet och fokuserat på bilen hittills.

Igår var jag dessutom på Trafikverket och tog det foto som behövs till nya körkortet. Man fick inte ha munnen öppen på bilden och dessutom inte glasögonen... det senare gjorde det lite svårare för mig att fokusera blicken i kameran som man skulle. Så resultatet blev en argt stirrande Anna... är faktiskt lite rädd för att de som kommer att ha anledning att kontrollera mitt körkort framöver kan drabbas av mardrömmar...!

Förutom att även "nöta in" säkerhetskontrollen av släpet återstår också att för säkerhets skull träna lite extra på att backa runt hörn. Men innan jag kan göra det måste Johan få tid att komma till Mariebäck och skotta undan den sista snön framför transporten så att jag får ut den. Men "som vanligt" jobbar han sexdagarsvecka den här veckan, så jag kanske inte kan förvänta mig att han prioriterar att åka till stallet på sin enda lediga dag...? 

Inga kommentarer: